! Geen categorie

Einde van het tijdperk van gewelddadig geluk – geslacht en relatie.

Einde van het tijdperk van gewelddadig geluk

– Ik woon bij een vrouw, we zijn een beetje als een gezin, maar dus – meer vrienden, en er is een ander, we ontmoeten elkaar. Alles is open, ik verstop je niets meer. Jij hebt trouwens toegang tot gesloten schommelpartijen? – beantwoordt de vraag "hoe is het met u?" De buddy met wie we niet vijf jaar oud hebben gezien – schrijft Arina Holina in de kolom aan "Snob.Ru".

Hij heeft twee voormalige vrouwen – en voor twee drie kinderen. Gemeenschappelijke reden voor de moderne man. Bijvoorbeeld, de dag van vrienden kwam onlangs van school verdrietig. Het bleek dat alle twee vaders en twee moeders, vier grootouders, en hij, arme sieraad, slechts één vader en een moeder.

Tegelijkertijd lees je op de forums: "De man zegt dat ik lelijk ben dat ik mijn borst redde die ik niet kon koken, en hij had ook drie minnaressen en hij breekt het meubilair wanneer hij boos is. Ik ben bang voor hem wat te doen?" En ze is geschreven: "Onmiddellijke echtscheiding!" – en in reactie: "Nooit adviseren! Familie is serieus!"

Familie is "Ernstig", Zelfs als ze je leven bedreigt. Zelfs als de echtgenoot een demon is en al het geld in Automata verliest.

Lees ook
Hoe te haten

Mensen voeren gemeenschappelijke dingen uit, baarden kinderen, ze concludeerden een contract (huwelijk), die eigendomskwesties reguleert in geval van een relatie. En alles. Wat hier heilig is?

Allemaal gerelateerd aan het concept "familie" –

achat viagra

en in cultuur en wettelijk verouderd. Wat kan meer beangstigend zijn dan het idee om al het leven met één persoon te leven?! Nou, er zijn degenen die erbij passen, maar ze zijn verwaarloosbaar.

Moderne mensen, als ze zowel bezig zijn op het werk, als ze hun eigen interessante cirkel van communicatie hebben, zijn hun hobby’s, vrij snel ongelukkig worden als ze proberen een traditioneel gezin te organiseren. Op de verte kan alles. Maar wanneer ze samen zijn, zijn er te veel tegenstrijdigheden, te vaak slaat een ego over een andere (en er is niets verschrikkelijk in het, niemand is verplicht om samen te brengen omwille van het dwaas leven). Voor de zeldzame uitzondering, wanneer mensen al volwassenen zijn, geven kinderen de bevalling dichter bij veertig – maar en hier kun je niet raden hoe lang ze duren.

Wat kan meer beangstigend zijn dan het idee om al het leven met één persoon te leven?! Nou, er zijn degenen die erbij passen, maar ze zijn verwaarloosbaar

Traditionele opvattingen over relaties kunnen het leven in de hel veranderen vóór de bruiloft. Ik had een man met gewoonte om te trouwen en elke vrouw van kinderen te maken. We hebben elkaar slechts een paar maanden ontmoet, en nu wordt het ingeschakeld "Kettingzaag" En onthult de hersenen, het toevoegen van twee foltering: "laten we trouwen" en "Mijn kind is van jou". Wat?! Ik begrijp het verlangen om de vrouw van een kind nog steeds te maken, maar met iets met iets te trouwen waarom?

– Waarom zouden we trouwen?? – Ik vroeg hem. En hij had niets te beantwoorden. Hij is tenslotte zo nobel, hij biedt toch om te trouwen, hij trouwt eerlijk gezegd met al zijn vrouwen.

– Kerel, denk erover na, en dus het is waarom? Nou, realiteit.

Het is duidelijk dat hij beledigd was. Ik dacht aan mezelf: ik zou een kind van hem kunnen willen, maar ik trouw niet. Ik ben een onafhankelijk persoon, ik zou een nanny inhuren, zou een kind drie dagen per week aan de Vader geven – en het zou heel blij zijn dat we niet samenwonen en ik kan ontspannen. Dus het zou beter zijn. Moderne familierelaties uit het huwelijk zijn veel handiger voor een vrouw – of voor zo’n man die nooit geloofde dat kinderen en keuken – puur vrouwelijke verantwoordelijkheden.

Mijn vrienden scheidden omdat liefde voorbij is, en dit is een zeer belangrijke reden om te stoppen met samen zijn, maar ze zijn een ideale familie. In de gekke wereld, waar mensen na de echtscheiding om een ​​of andere reden elkaar beginnen te haten en al hun relatie "door advocaat", Deze vrienden wonen apart (zij het in de buurt), hun kinderen gaan na school naar mama of papa – op wil, je kunt bellen met de nacht in het geval van een crisis kamagra kopen winkel, je kunt vragen om naar de winkel te gaan en producten te kopen – in het algemeen, het leven van een gewone familie, leeft alleen al met nieuwe geliefden.

Lees ook
Vreugde van lijden

Al deze opties voor gezinsleven – realiteit. Om een ​​of andere reden werd geloofd dat de betrekkingen, het huwelijk een vorm van eigendom is, alsof u een persoon bezit. Maar nee, niemand bezit iemand. Het is niet eens goed lease. Je bent gewoon met iemand in de buurt, en natuurlijk heb je een bepaalde relatie over relaties, maar zijn overtreding is geen drama. En niet gemeenheid. Niet verraad (als je natuurlijk niet berooft, gooien ze geen moeilijke situatie of niet geïntimideerd). Als een persoon wil vertrekken omdat hij het niet leuk vindt, of hij houdt van de ander, of op de een of andere manier niet aan de situatie, heeft hij het recht om het te doen, het is niet nodig om zichzelf te pompen met woede en haat.

De onderste regel is dat de moderne familie geen stuk papier is, geen mysterie, niet nutteloze eden, geen ceremonie, maar de relatie tussen twee mensen die, in de eerste plaats, over zichzelf, over hun plezier en geluk (goed, Over kinderen, als ze verschijnen), en niet om de echtgenoot met alle macht te houden. Het tijdperk van gewelddadig geluk eindigde. Er zijn geen canons en dogma’s – iedereen is vrij om te kiezen hoe het comfortabel is om te leven. En je moet de keuze van iemand anders respecteren, vooral als de persoon met wie je houdt. Deze keuze is om te trouwen of niet te trouwen, leven in vrije of gesloten relaties, het is het recht om in liefde te breken en te breken of naar een ander land te gaan en van veraf.

Hoera, we kunnen deze onmenselijke uniforme sjablonen niet langer gehoorzamen, we kunnen kiezen en onderhandelen! Probeer niet beledigd te zijn en niet boos als iemand sluit gewoon niet wil doen, "zoals het hoort te zijn", en houd niet zo vast voor deze stereotypen omdat ze aan jou kwamen. Geluk is niet om de regels te volgen, maar om je eigen uit te vinden.

Lees meer publicaties op "Snob.Ru"

Word ook mee naar de TSN-groep.Blogs op Facebook en volg de updates van het gedeelte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.