! Geen categorie

Imitatie orgasme hoe te bekennen aan imitatie

En er is geen einde: hoe te vertellen hem dat het orgasme imiteren

Wij zijn gijzelaar van onze eigen leugens en een vicieuze cirkel die we creëren. Waar begint een leugen? Met gebrek aan vertrouwen. Weinig vrouwen op de eerste date praten over hun vroegere of familie. Deze onderwerpen komen in de categorie van intieme. We kunnen alleen over hen praten nadat ze een bepaalde lijn hebben overgestoken. Dit is een belangrijke stap wanneer we laten zien dat ze klaar zijn om een ​​partner te onthullen en te vertrouwen.

Alles met betrekking tot seks is nog moeilijker en delicaat. Het gebeurt dat zelfs een paar „met ervaring“ over seks helemaal niet spreekt.

Waarom doen we voor dat we een orgasme hebben ervaren??

 1. Zo sneller. Het gebeurt dat het gewoon niet jouw dag is. Nou, als het proces zelf plezier geeft en je een beetje kunt vullen. En indien niet? Op de een of andere manier ongemakkelijkt met een partner: „Alles is genoeg, ik ben het beu“. Daarom lijkt het erop dat de gemakkelijkste manier om buitengewoon plezier te spelen om hun deel van het orgasme te krijgen met behulp van een ziel of vibrator.
 2. Vleien. „Hij probeert echt, het betekent dat het nodig is om het te belonen,“ zeggen sommige vrouwen. En anderen geloven dat als het onbeperkt is om een ​​partner te prijzen, het de relatie zal versterken.
 3. „Zoals alles“ zijn. Wist niet iedereen dat als je geen orgasme krijgt van seks met penetratie, dan ben je „zoals iedereen“. Slechts 30% van de vrouwen slagen erin om tijdens vaginale seks te spuiten. De rest vereist de stimulatie van de clitoris.
 4. Uit de gewoonte. Het gebeurt dat het moeilijk is om te stoppen. Je bevindt je in cialis generiek een valstrik: als je stopt met simuleren, zal hij beslissen dat er iets is gebeurd. Een eerlijk gezegd dat je de verkeerde tijd was, – nogal dom. Dus je moet doorgaan totdat alles in de war is.
 5. Van onzekerheid. Als je nooit met je seksspartner hebt gepraat, kan het heel moeilijk zijn om te beginnen. Hoe je gedachten uit te drukken? Wat als hij beledigd is? Doe het onmiddellijk na seks of beter eerder? Als je niet erg zelfverzekerd bent in jezelf, kun je nooit beslissen.

Waarom moet je stoppen met doen alsof

Temptation om alles te verlaten zoals het is, erg groot. Je leefde al zo lang met deze leugen, wat hem op te geven – het kan me niet schelen om de huid te verwijderen. Angst voordat de partner kan reageren, onwil om het van streek te maken of zelfs zorgen te maken dat het op de een of andere manier van invloed is op je relatie buiten de slaapkamer, zal je je voortdurend achtervolgen.

Maar elke leugen is misschien destructief voor een relatie. Misschien is het helemaal niet in een orgasme? Misschien tussen jou en partner is er geen vertrouwen in het algemeen en is seks slechts een speciaal geval?

Dus breek dit ijs. Zeggen!

Hoe te praten

Niemand kent je partner beter dan jij. We bieden alleen de meest algemene aanbevelingen die in staat zijn om een ​​gesprek enigszins te vergemakkelijken.

 1. I-statements. Met andere woorden, „Ik voel dat. „Voorkeuren dan“ je moet dat de schuld geven. „. Spreek over je gevoelens, over wat je wilt en wat niet past. Niet verontschuldigen, alsof je iets slechts hebt gedaan.
 2. Een plaats kiezen. Onder welke omstandigheden om een ​​gesprek te beginnen? Kies emotioneel veilig, neutraal. Uiteraard hoeft u er niet over te praten in het sekssproces. Onmiddellijk daarna is het beter niet waard. Begin beter te praten als jullie allebei gekleed. Naakte mensen voelen zich kwetsbaarder. En dit is niet het geval wanneer u een lang voorwoord nodig heeft. Phrase „Favoriet, we moeten praten, maar eerst gaan zitten!»Maak gewoon je partner vreselijk nerveus.
 3. Krijg de gewoonte in principe om over seks te praten. Veel paren zijn verlegen om over seks buiten bed te praten. Als je bang bent om dit gevoelige onderwerp aan te raken, begin dan te beginnen met praten over seks in het algemeen. Probeer beton te zijn. Niet „het was een magische nacht“, en „Ik vond het leuk toen je me Kunnilingus maakte“. Het zal helpen om een ​​andere belangrijke barrière te overwinnen. Het is een feit dat er geen noodzakelijke woorden in onze cultuur zijn. Seksuele organen worden ofwel medisch termen genoemd („penis“, „vagina“), of onbeleefd – er zijn geen neutrale opties tussen hen. Je kunt ze tweeën maken, in het paar.
 4. Ga niet naar persoonlijkheid. Probeer eenvoudig maar gevoelig te zijn. „Het lijkt mij dat dit te wijten is aan het feit dat je te weinig lid hebt,“ heb je het niet nodig. Beter om te zeggen: „Het lijkt mij dat het geweldig zou zijn als je me hebt geholpen met mijn handen of vibrator“. Ja, trouwens, je favoriete seksspeeltjes moet je vrienden zijn, en niet zijn persoonlijke vijanden. Vertel me wat je doet, met rust

  blijven.

 5. Spreek en toon. Soms gebeurt het veel efficiënter dan alleen maar om te vertellen. Als je alleen orgasme bereikt, laat hem aan hem zien hoe je het doet. Het kan deel uitmaken van je sexy spel. Als deze optie niet geschikt is voor u, leer het dan om u goed te maken. Je kunt tegen hem zeggen in het oor „instructies“, tegelijkertijd voorzichtig zijn lul of hand richten.

Belangrijk: al deze aanbevelingen werken alleen als uw partner u goed wil maken en klaar is om het te veranderen. Alleen als jullie beiden in volwassen volwassen relaties zijn, kun je je seksleven vestigen.